سوالات قاضی در دادگاه طلاق، نقش تعیین کننده ای در نتیجه دعوا دارد و برای بسیاری از ن و مردان این پرسش مطرح میگردد، که چگونه به این سوالات در دادگاه طلاق پاسخگو باشند و نحوه دفاع در دادگاه به چه صورت میباشد.
- سوالات اولیه و اساسی: در اولین جلسه دادگاه طلاق، معمولاً اولین سوالات قاضی در مورد سال ازدواج، تعداد سالهای زندگی مشترک، تعداد فرزندان میباشد، اما در میان سوالات در دادگاه طلاق، مهمترین سوال مربوط به علت طلاق میباشد، زیرا پاسخ به این سوال و نحوه پاسخگویی به آن باعث روشن شدن علت طلاق شده و در صورتی که پاسخ قانع کننده باشد، قاضی هرچه سریعتر حکم طلاق را صادر مینماید.
- حقوق مالی زوجین: در مورد حقوق مالی زوجه و تعیین تکلیف آن نیز سوالاتی در دادگاه طلاق پرسیده میشود، که این سوال در مورد چگونگی پرداخت مهریه، نفقه زن و اجرت المثل میباشد.
- دارایی و اموال: از دیگر سوالات قاضی در دادگاه طلاق، شرط تنصیف دارایی و اموال مرد میباشد و در این مورد قاضی سوال میکند، که آیا در سند ازدواج قید شده است که با طلاق از طرف مرد، نصف اموال آن به همسر انتقال پیدا میکند یا خیر.
- معرفی فزد قابل اطمینان: به دلیل صدور رای نهایی در برخی از طلاقها، نیاز است که داور قابل اطمینان معرفی گردد. بدین منظور قاضی طرفین را ارجاع می دهد و یکی از سوالاتی که قاضی در دادگاه مطرح میکند، این است که آیا شخصی قابل اعتماد در میان خویشاوندان زن و مرد وجود دارد، که به دادگاه تحت عنوان داور معرفی شود.
- اطمینان از تصمیم: یکی دیگر از سوالات قاضی در دادگاه طلاق، در مورد اطمینان و درستی تصمیم طرفین برای طلاق و جدایی میباشد، که آیا درخواست کننده طلاق، اطمینان کافی از درستی تصمیم خود دارد.
- حضانت فرزندان: حضانت فرزندان به معنای حق قانونی یکی از والدین برای مراقبت، تربیت و تصمیمگیری در مورد فرزندانشان است. در صورتی که زوجین جدا شده باشند یا ازدواج آنها پایان یابد، مسئله حضانت فرزندان باید مورد توافق یا تصمیم قاضی در دادگاه طلاق قرار گیرد. این تصمیم میتواند شامل حضانت مشترک (هر دو والدین حقوق و مسئولیت مراقبت از فرزندان را داشته باشند) یا حضانت انحصاری (یکی از والدین حقوق اصلی حضانت را داشته باشد) باشد، به علاوه مواردی مانند زمانبندی ملاقات و تعهدات مالی والدین نسبت به فرزندان نیز در نظر گرفته میشود.
سلام به دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سوالات قاضی در دادگاه طلاق با وب سایت از وکیل بپرس همراه باشید